Северната страна на Галичица!!!

SUNSET FREERIDING

Уште еден прекрасен ден на Галичица… Нов видео запис

Вторник 11 февруари, после работа, брзо брзо се спремивме па заминавме да ја скиеме Галичица, по плоча на зајдисонце! Понатака не кажувам, видеото ќе ви го долови моментот посликовито, уживајте!!!  :)))

Повеќе фотки тука

 

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија