БРЕЗОВИЦА Е СЕТА ВО СНЕГ!

SCARDUS – Паралелен слалом на Брезовица

Викендов на 15/16/17. 02. 2014 година во ски центарот Брезовица ќе се одржи ски/сноуборд натпреварување во паралелен слалом во неколку катергории организирана од scaruds.org.

Ехо фестивалот ќе учествува во настанот со вечерни проекции на отворено со некои од досега прикажуваните филмови. Ве каниме да дојдете и да учествувате или барем да ја посетите оваа трка која е единствена од ваков вид во регионот. Ние ќе бидеме таму.

Автор

Eho - Mountain film festival

Скопје

Македонија