10 TRX вежби за целото тело

За прв пат се појавува во морнарицата на САД и се развива преку фитнесот насекаде во светот како суспензивен тренинг. TRX e револуционерен метод на повисоко ниво за телесни вежби. Изведени се стотици вежби од кои придобиваме моќ, сила, флексибилност, рамнотежа, мобилност, и се спречуваат повреди, во зависност на интензитетот кој што ќе го одберете вие.