Предизвикај се на крпчето

Девојки, ОДЛИЧЕН (со големи букви) сет на вежби за по дома со кои ем ќе се одржите во форма, ем може да го зачистите подот. А, ако размислите подобро, активирајте ја и вашата посилна половина и раат душа. 

Се работи за серија на вежби изведени на мазен под со помош на неколку здиплени крпи или чергичиња кои ги користите како основа на која сте застанати и правите лизгачки движења од различен вид. Се вика “предизвик на крпчето” (rаg challenge) и се надеваме дека ќе ви се допадне.