Да ви го доловиме спустот во Сочи

Роса Кутор, една од најстрашните и најтешките спуст патеки во светот скијана и во исто време коментирана од Грахам Бел, поранешен професионален скијач кој сега работи како новинар во BBC за скијање. На телевизија можеби ви е досадно, тука трите минути не се.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија