P90X Фитнес програма во Скопје

P90X е НАЈКОМПЛЕТНАТА фитнес програма! Со оваа програма нема трикови, ова е напорна работа.

Целата работа се базира на збунување на мускулите. Целта на оваа програма е да се избегне “плато ефектот” што претставува промени на телото само во првите неколку недели поради едноликоста на вежбите.

Тука се постигнува континуирано менување и развивање во тој период од 90 дена.

Вклучени се многу вежби кои ќе Ви помогнат да ги стопите масните наслаги, да развиете силни и атлетски мускули и да ја подобрите кондицијата.

“НАЈЛЕСНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ” е реченица која го тера да издржи до крај.

“P90X – Do your best and forget the rest”!

Тренинзи во ОУ Песталоци.