Перфектниот лет – епизода #5

Поради фактот што летањето со костум претставува високо опасен спорт, пилотите на „Перфектниот лет“ во нивната петта епизода посветуваат време за тренинг бидејќи тоа е единствениот начин да се намали ризикот од фатални несреќи.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија