Да им целиваме рака?

roughguides.com направија одлична селекција за најдобрите 10 земји (дестинации) кои вредат да се посетат оваа 2014 година и треба да целиваме рака. Зошто? Затоа што во нивното списоче од најдобрите топ десет се најде и Македонија.

А видеово roughguides го позајмиле од Браќава 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија