Перфектниот лет – епизода #4

Скриени во еден од рајските острови на Индискиот океан, трите главни улоги на серијата „Перфектниот лет“ во четвртата епизода одат да скокнат од врвот на еден вулкан. Во текот на епизодат тие наоѓаат време за максимално уживање на останатите елементи на прекрасниот остров. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија