Среќа е да си скијач од Ерусалим

Последнава недела, Блискиот исток го снајде невреме кое што истури добра доза на снег, прв пат после 112 години. Еве што значи снег во град како Ерусалим.

ВИДЕО:

ФОТО:

Па и да не си скијач…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија