Што може да се прави со тркачки точак

Забава со тркачки точак 2

Сигурно сите си мислиме дека трачките велосипеди се само за трки.

Популарните трајалс (trials) бајкери Martyn Ashton, Danny MacAskill и Chris Akrigg, во ова видео ни покажуваат (уште еднаш) што сè е можно да се прави со (друмски) тркачки велосипед.