Журка на друмски – двојка

Пред помалку од година искочи „Журчето на друмски велосипед“ – кец, каде Мартин Ештон прави што прави. Пред два дена искочи двојката. Повирално видео, амин, па нема зошто и ние да не го ставиме, башка и насловот ни се свиѓа.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија