Екипата од Плоча!

За време на викендот 09/10 ноември 2013 се одржа планираниот алпинистички собир на локалитетот Плоча, близу до Радовиш.

Радовишани се покажаа како супер домаќини, имаше посетеност на качувачи од сите возрасти, малку чај од коприви, многу дружба, различни насоки, проекција на филм за нашите алпинисти-ветерани и секако задолжителниот печен компир на логорски оган.

Во продолжение ќе ви ја доловам атмосферата со кратко претставување на екипата од Плоча!