Турно скијање на Церепашина

Сонцето се насмеа, ветерот и не баш ама мора да се отвори сезона за зимски активности. Група од триесетина планинари/скијачи/шетачи ја размрдавме Шапка во неделата. Најјаките си го истераа филмот до Титов Врв, а ние првото турно скијање по Церепашина и скијање назад. Поубаво и не можеше да биде 🙂