Отворање на сезона во Ски Центар Заре Лазаревски, Маврово

Фотки од стартот на ски сезоната во Маврово, рано наутро

Екипата на Ski Macedonia, се потруди да ги фати првите моменти од стартот на ски сезоната во Маврово. Уште од раните утрински часови во Саботата бевме на терените да го доловиме утринското будење на Маврово и снежната Бистра . Прекрасна атмосфера и тазе паднат снег на температура од -7°C. Благодарност до ски центар Заре Лазаревски – Маврово што ни асистираше 🙂

Автор

Ski Macedonia

Скопје

Македонија