Понеделничка доза адреналин

Перфектниот лет – епизода #2

Во втората епизода од “Перфектниот лет” протагонистите во серијата го изведуваат првиот лет со костум под мостот на врвот Ејги ди Миди. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија