Ајановски и Стојановски на Европското Крос првенство во Белград

На 8 декември во Белград ќе се одржи европското првенство во крос на кое ќе настапат нашите атлетичари Кокан Ајановски во сениорска и Александар Стојановски во јуниорска конкуренција.

 

Свеченото отварање е закажано во 9.45 а доколку сакате да проследите директен пренос од трките кликнете на горната слика.

Старт на јуниорската трка на 6 кимометри  е во 10.45

Старт на сениорската трка на 10 километри е во 14.09

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија