Планински Авантури / серијал 2 /

Неедитирани видеа од втората сезона Планински авантури

Еве нешто неедитирано од втората сезона, која за разлика од првата е значително поквалитетна, посодржајна и позрела! Посакајте ни среќа и успех помеѓу турско-индиските сапуници и шернете ако не Ви е тешко! Благодариме на досегашната поддршка!!!