Тајната соба на Ули Штек

Епик ТВ, после епик соло искачувањето на „швајцарската машина“ на Анапурна, прави серија на видео интервјуа во неговиот дом. Во последната епизода го напнуваат да ги внесе во собата каде му стои целата негова опрема.

Ова беше четвртата и последна епизода од серијалот каде главен акцент е ставен на опремата на Ули.

Следат првите три:

Епизода 1: Запознавање и разговор за соло качувањето на Анапурна

Епизода 2: Желбата за солирање на Анапурна

Епизода 3: Навраќање на Еверест и инцидентот со Шерпите

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија