Пушти ги нозете колку што ти е долга чергата

Длабоко сме навлезени во сезоната на теретаните, гаражите и подрумите наменети за мускулен третман. Секој со својата цел и визија што со своето тело. Затоа внимавајте за себе и околу себеси, и секогаш поставувајте реални цели и проценете ги своите можност. Сепак, вежбањето треба да претставува задоволство! Еве неколку примери од незгодни ситуации.

 

 

 

 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија