Ноќно качување мраз

Скандинавските ледени џинови

Извонреден краток филм за ноќно качување на скандинавските замрзнати џинови.

Овој краток фил снимен од страна на Томас Сенф (Thomas Senf) ги прикажува спортистите на Mammut како качуваат насоки во воден мраз во Норвешка, ноќе.