Сам свој точкар, во џеб!

Серијалот на есенцијални точкарски алатки за поправање на редовните точкарски главоболки сместени во едно мултифункционално парче опрема за во вашиот џеб.

По успешната Kickstarter кампања, ова парче опрема е достапно за купување. The Nutter претставува мултифункционално парче опрема кое ги содржи најосновните точкарски алатки кои ви се потребни за брзи поправки сврзани во едно квалитетно парче опрема.

Фактички, ако ја имаш алаткава ти останува уште да знаеш како се менува гума или отвара пиво.

Повеќе за спецификаците и цената – тука

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија