Како помина Crossfit 2013 Invitational

Оваа година, на 26ти октомври, Берлин беше домаќин на натпреварот од светски рамки Crossfit 2013 Invitational каде победа издвои ”Team World” составен од Европејци, Канаѓани и Австралијанци со триумф над ”Team Europe” со 20-6 и ”Team USA” со 24-19. 

Оваа снимка одеше во живо на Еуроспорт, а настанот е организиран од Reebok.