Враќање во детството

Крис Шарма ја качува Surf Safari (8b+)

Крис Шарма насоката Surf Safari (8b+) за прв пат ја има качено на свои 15 години. Денеска, тој се враќа на насоката од детството.

На ова видео, тој оди повторно во Mickey’s Beach во северна Калифорнија и ја качува насоката која му била главен тест во детството.