Рекреативна велосипедска тура

Илинска црква 2013 – видео

Во прилог следи видео од рекреативната велосипедската тура Илинска Црква одржана на 2 Ноември 2013

Галерија тука

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија