Галерија од Атлета на Mакедонија 2013

Мала фото галерија од овогодинешното Државното првенство за боди билдинг и фитнес кое се одржа во Охрид. Каде апсолутен победник беше Зоран Колевски. Во женска конкуренција победнчка беше Христина Маркоска, а по дисциплини победија Христијан Манасиевски (Јуниори), Сергеј Цветкоски (до 70 килограми), Зоран Колевски (до 80 кг.), Валентин Талевски (до 90 кг), Стефан Јаќоски (над 90 кг.), Давор Пишов (Бенч јуниори), Мартин Манисевски (Бенч до 82.5), Стефан Поповски (над 82 кг.).