Бразилска Џиу Џица за деца...ПРВ ПАТ во Македонија!!!

Бразилска Џиу Џица за деца, прв пат во Македонија во „Д Стронгест & РООТС БЏЏ“

УПИСИ во единствениот клуб за бразилска џиу џица наменет за деца од 6 – 14 години !!!

УПИСИ во единствениот клуб за Бразилска Џиу Џица наменет за деца од 6 – 14 години !!!

Програма во клубот:

– сите техники на самоодбрана (од зафат за коса, врат, раце…одбрана од напад во стоечка позиција и напад на под… );
– сите техники на самоодбрана при напад со рака или нога (бокс, ножни удари…);
– физичи вежби за подигнување на физичката спремност, флексибилноста, силата, издржливоста…;
– падови;
– фрлања;
– комбинирани вежби;
– воспитување на членовите и спроведување на кодекс на однесување (навремено доаѓање во клубот, одржување на личната хигиена на високо ниво, одржување на пријателството со сите членови, дисциплина на тренинзите ….).

Клубот “Д Стронгест & РООТС БЏЏ” е основач на

Македонската Федерација за Бразилска Џиу Џица и сите наши членови се потенцијални носители на разни поволности:

– стипендии;
– платен превоз за натпреварување кое се одржува надвор од Скопје;
– финансиско олеснување за купување на одредена БЏЏ опрема (кимона, појаси, маички).

Термини : секој ПЕТОК и ПОНЕДЕЛНИК од 17.20-18.20 часот !!!
Локација: О.У. „Партение Зографски“ во „Д Стронгест Центарот за боречки вештини“ (подземен простор, влез од предната страна од улилиштето)

ИНФОРМАЦИИ на меил ivica@jkdmk.com или на 070/24 22 88

Автор

Federacija na Makedonija za Brazilska Jiu Jitsa

Скопје

Македонија