Мисзевски и неговите 215 метри

Џери и презиме со СКИ на крајот (Мисзевски) го собори светскиот рекорд за најдолга дистанца помината на високо поставено јаже (drooping span) неколку стотина метри над земја, тој успеа да совлада дистанца од 215 метри одржувајќи рамнотежа. 

Видеово е “бааги” големо па самото качување ви е на минута и единаесет секунди.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија