Поглед во иднината на Норт Фејс

Еден од соработниците на gearjunkie.com (специјализиран веб за спортска опрема) добива дозвола од The North Face да им ѕирне у тоа фиоките и нацртите за во наредниве неколку години. Еве што откри.

The Stormy Trail ќе биде направенa за подобро искористување на струењето на воздухот додека сте во движење. Врвките ја затегнуваат внатрешната постава, а отворите од страна дозволуваат слободно струење на воздухот на телото.


„Мумиите“ долго време се без конкуренција. Сега е време за нови форми, типови на изолација и креации без патенти.


 

Стандарден „шел“ само што исечен од едно парче материјал.


Технологијата станува неизбежна.


Слотови за целата алпинистичка опрема во внатрешноста на еден ранец.


 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија