ПЕТТО КОЛО 19/20.09.2013 Стадион - СРЦ Б. Извори Фер Плеј

Распоред за 5то коло на ДФЛ-Југозападен регион

Натпревар                                      Ген.            Датум     Време         Терен

ФК Фер Плеј – ФК Воска – Премиер 2ооо /20.10.2013 09.00 часот/ цел терен
ФК АК Пандев 00 – ФК Караорман 2000 /20.10.2013 10.00 часот/цел терен
ФК Велешта – ФК АК Пандев 99 2000 /20.10.2013 11.00 часот/ цел терен
ФК Влазними – ФК Кораб 2000 /19.10.2013 14.30 часот/цел терен

ФК АК Пандев – ФК Фер Плеј 2001 /19.10.2013 09.00 часот/терен 1
ФК АС Јунајтед – ФК Караорман 2001 /19.10.2013 10.00 часот/терен 1
ФК Мороишта – ФК Влазними 2001 /19.10.2013 11.00 часот/терен 1
ФК Кораб – ФК Велешта 2001 /19.10.2013 12.00 часот/терен 1
ФК Кобар – Слободна

ФК Фер плеј – ФК АС Јунајтед 2002 19.10.2013 12.40 часот/терен 1
ФК АК Пандев 1 – ФК АК Пандев 2 2002 19.10.2013 13.30 часот/терен 1
ФК Караорман слободна

ФК Велешта – ФК Евро фудбал 2003 /19.10.2013 11.50 часот/терен 2
ФК Влазними – ФК Воска 2003 /19.10.2013 12.40 часот/терен 2
ФК Фер плеј – ФК Кораб 2003 /19.10.2013 13.30 часот/терен 2

ФК Евро фудбал – ФК Премиер 2004 /19.10.2013 09.00 часот/терен 2
ФК Караорман – ФК Фер плеј 1 2004 /19.10.2013 09.40 часот/терен 2
ФК АС Јунајтед – ФК Фер плеј 2 2004 /19.10.2013 10.20 часот/терен 2
ФК АК Пандев слоб.

ФК Фер плеј 1 – ФК Караорман 2005 /19.10.2013 11.00 часот/терен 2
ФК АК Пандев – ФК Фер Плеј 2 2005 /19.10.2013 11.40 часот/терен 2

Автор

FFM Detska fudbalska liga-Jugozapad

Охрид

Македонија