Смути имуно бустање

Есенско зеленило

Дефинитивно утринско смути кое ќе ја разработи вашата машина со полна пареа. Нека не ве загрижува спирулината, едвај се чувствуваше на вкус. 

 
 

Подготовка

1. Бананата, авокадото и крушата се лупат, додека јаболкото го оставивме со кора поради тоа што не е прскано. 

2. Сите продукти се ставаат во блендер и се пасираат додека не се добие хомогена смеса. Притоа ќе треба да додадете малку вода за да ја регулирате густината.

3.Готово… Уживајте во утринскиот бустер!