Скопје ВегеФест 2013 – 5 Дневен ВЕГАН Предизвик

Можете ли да бидете Веган!? Време е да се обидете. Веганскиот начин на живот е етички, пацифистички и мирен и здрав за вас ама и за Планетата.

Сакаме да се обидете 5 (пет) дена да јадете само Веган храна и да ни ги сликате вашите дневни оброци. Пратете ни ги фотографиите од вашето дневно Веган мени и под секоја фотографија ставете и опис на оброкот, а ние ќе ги наградиме најупорните.

Тројцата најупорни кои ќе покажат дека е лесно да си Веган, ќе добијат по едно пакетче производи од MAMA’s, компанија која произведува македонски традиционални производи како ајвар, малиџано и сл.

Натпреварот започнува денес на 15.10.2013 во 12:00 на пладне и завршува во недела на 20.10.2013 во 12:00 на пладне, а наградите ќе бидат доделени во недела на ВегеФест.

Веган за Животните!
Веган за Планетата!
Веган за Себе!

ПРИКЛУЧИ СЕ НА ВЕГАН ПРЕДИЗВИКОТ!

Автор

Zdruzenie za zashita na zivotna sredina Terra Floria

Скопје

Македонија