Гази Баба згази на крос

13ти октомври ко да беше 10 јуни (види временска) на мрзлива недела (читај како ден). Капитал сити задишан од „спорото“ викенд темпо, Вардар се врати со 6-1 серија и му зема бод на прескапиот ПСЖ, а на Гази Баба се вртеше фатнастичен крос кантри. Што повеќе за супер исполнет ден?

Ќе следи дополна на официјалните резултати!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија