дечки, ни изгоре Д хаус - нашиот дом на шара

Инфо за Д Хаус

Дечки….
Некои можеби знаете до сега од медиумите но ние денеска имаме време да ве известиме дека во Д Хаус во вторникот на 8 Октомври околу единаесет часот се слушнала силна експлозија по која објектот се запалил. Откако пожарот беше изгаснат во една од собите беше пронајдено јагленосано тело. WTFUUUUUCK!!!
Што и како се случило не знаеме, истрагата е во тек и во исчекување сме на официјално известување од надлежните органи. Комплетно е изгорен вториот спрат и поголем дел од првиот и причинета е голема материјална штета. Д Хаус беше комплетно затворен и конзервиран и го чекаше почетокот на сезоната.
Може ова ви звучи како на вести исто како на нас што се ова ни е како во некоја CSI епизода ама за жал реалност е.
Фала ви на сите што сте со нас на било кој начин.
Со повеќе информации во следната епизода од CSI D Haus.

Во комплетен хаос но идеме понатаму…каде и да е тоа.
Тимот на Д Хаус

Guys…
Some of you probably know by now from the media, but we have some time today to tell you that in D Haus, on Tuesday, the 8th of October, around 11am, a loud explosion was heard, after which the object caught fire. As soon as the fire was extinguished, in one of the rooms, a burned body was discovered. WTFUUUUUCK!!!
We still don’t know what exactly happened, the case is still under investigation and we are waiting for an official report from the authorities. The second floor of the object and a big part of the first are totally destroyed. In the time this happened D Haus was completely closed and was waiting for the start of the new season.
This might sound like a news report to you, just as it seems like a CSI episode to us, but, unfortunately, it’s the reality.
Thank you all for being with us in any way and for more information, tune in for the next episode of CSI D Haus.

In a complete mess but moving on…wherever that might be.
D Haus team

Автор

D HAUS

Тетово

Македонија