До изгледот е!!!

Храна за очи и меше Ммммм….

Да не се лажеме… и ние возрасните си сакаме сервираната храна да изгледа убаво, нели? Е па помножете го тоа непишано правило кај пиколините уште неколку пати.

Да, да знам ќе речете има ц’цканици ама вреди да пробате некогаш, еве преку викенд на пример, и ќе бидете сведок на позитивен feedback.

 

Автор

Stojana Popovska

Скопје

Македонија