Тестирање на Тетон 2014 ски/сноуборд опрема

Тимот на Teton Gravity Research ги извади ривјуата на новата ски и сноуборд опрема за 2014. 

Погоре момците ич не го тупат и преоѓаат на главните и најфункционални работи. Како може да се копа со скијата, како може да се прави живели со ски кондурите, а даваат и негативна критика за тоа дека смрделе после повеќе носења. 

Малку опуштено зезање од TGR, а подолу два линка од нивниот официјален веб каде се вистинските прегледи и тестирања на опремата, поделена по секции, со посебни видеа и детални спецификации. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија