Бермудскиот агол за кајаци

Во 125те километри кои што течат во Франција, реката Ардех има една единствена и најобична карпа сред неа, која рекреативните кајак и кану ентузијасти едноставно не можат да ја избегнат. Тие си се редат, видеото си тече.. Или да не играат „како први, така други“?

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија