Трето првенство во дуатлон-Радовиш 2013

На 06.10.2013 во Радовиш се одржа дуатлон трка, честитки до сите учесници за постигнатиот успех и балгодарност до домаќинот и организатор “Ана-да” .

Учесници на трката беа 42 натпреварувачи од клубовите, СОФКА, Интегритет Алфа и Омега, Елан, АНА-ДА, Титани и други.

Трката се одржа во согласност со Календарот за натпревари на ТФМ.
Судии: Михајловски, Николовска, Б.Николовски, Кузмановски, Д.Николовски.

 

Автор

Macedonian Triathlon Federation

Скопје

Македонија