Баскет според Дерик Роуз е:

Она што ќе ти остане откако ќе се избришат сите други работи, и кешот, и славата и оние светкавите работи на прстите, а ќе ти останат само Адидаските. Со кратки зборови, сè!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија