Скришни снимки од тренингот за баланс на Линдзи Вон

Стандардизирана шема на подготовки додека сме во очекување на големите скијачки настани зимава. Линдзи со нејзиниот тренер работат на тема баланс.

Следат кратки видеа од тренинзите!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија