Запознавање со Кардио фокус програмата

Принципите и методите на кардио фокус програмата преку видео до вашиот ум. Дали 25 минути од денот ке бидат доволен мотив да почнете со вежбање ??

Кардио Фокус програмата е доставувач на резултати од 60 минутен тренинг за само 25 минути на ден. Една мускулна група се работи само во еден момент и се оди до максимална исцрпеност, штом не можеш повеќе, автоматски се префрлуваме  на наредната група на мускули….и потоа на следната.

Од гради на рамења, од стомак на чучњеви, од бицепс на грб, до целосно кружно обликување на вашето тело во ист момент без одмор? Единствено што останува време е за одлично обликувани мускули и полна кондиција !!!

Кардио фокус програмата се одвива во два дела, Алфа и Бета и секоја од нив е во времетраење од по шест недели.

Можеш ли да останеш фокусиран до крај ??

Време е да дознаеш сега !!!

Автор

TRINITY

Скопје

Македонија