Балканско интермецо на две тркала

Поточно на четири, бидејќи се пар кој за одмор тргнал да ги шета Црна Гора, Албанија, Македонија и Грција на точак. И не згрешиле, пошто има што да се види, прошета и осети. А едитот е баш онака за топење.

Едит: Ален Вукович

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија