Инста Јужна хемисфера

Бидејќи момците од TGR (Teton Gravity Research) се доволно нестрпливи за престојнава зима и збеснати се за снег, прават збирка на инстаграм фотографии фатени некаде по скијачките центри, и не толку центри на јужната хемисфера. Не се чудете, фотографииве се од летово.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија