Дешифрирање на водените планини

Квалитетно парче на документарец за локацијата на која се формираат некои од најголемите бранови во светот, Техупо на Тахити, а и за луѓето кои сурфаат големини на бранови кои не треба да бидат сурфани. Разработен е и проблемот со регулацијата на целиот „стадион“ на луѓе кои доаѓаат да фаќаат сеир.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија