Новите Џорданки

Денес, во Америка е најавено на пазар да искочат новите Џорданки. Ѕиркаме да видиме нешто повеќе.

Се работи за трио пакетот Air Jordan Fear кој е составен од три различни дизајни на патики. Овде го претставуваме ретро моделот,  Air Jordan V Retro “Fear” кој нас најмногу ни се допаѓаше.

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија