Орландо Дуке слободно над Хадсон

Шампионот во слободни скокови од Шампионатот во Барселона оваа година направи одличен бекфлип одма карши Статуата на Слободата. 

Еве го и во интервали

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија