Како летавме над Преспа

Овој пат решив активно да им се придружам на дечките од Вертиго, па го фативме последниот лет на зајдисонце над Преспа. Беше пријатно и топло време, прекрасна гледка и одлично искуство како за прв лет со параглајдер. Закон е да леташ со птиците! Повеќе од ПГ Вертиго тука и тука