Назад по инстинктите со тренинг во природа

Ако сте се метрополизирале во целост и секојдневието ви е исполнето со стискање копчиња и таблети во удобни фотељи, добро би било да се потсетите како е да се качуваш на карпа, да влечеш стебла и гранки, да се бориш и ловиш, да трчаш бос по планина и да пливаш низ река.

MovNat е интересен фитнес бренд за природни движења која ве подготвува за што поголем и по природен опсег на движењата на вашето тело.

Манки стајл качување, прекачување, баланс на мала потпорна површина,снага на целото тело, ползење, качување на дрво и многу други. Дел од курсевите се изведуваат во природни ресорти каде доживувате незаборавно инстинктивно навраќање кон корените.

МовНат нуди повеќе типови на програми и можност да се здобиете со нивна лиценца за инструктор.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија