Розово во зеленото – ептен летно смути

Апсолутна летна смути комбинација за потполна ревитализација на вашето тело. Бананата ми текна на крај да ја ставам за да се зголеми густината и да се намали вкусот на спирулината.

 
 

Подготовка

1. Сите продукти се ставаат во блендер и се пасираат додека не се добие хомогена смеса.

2. Може да се остават неколку гоџи бобинки за топинг. 

* пожелно е лубеницата да биде ладна или да се додаде малку лед за дополнително освежување