Второ ѕиркање во опремата од идната година

Дел од она што го најдовме на нет што беше закажано да се појави на Outdoor Retailer, саемот за сè и сешто кога е во прашање спортската и аутдор опрема ви го прикажавме тука. Еве го вториот дел, после одржување на саемот.

The Hydrogen Reactor од Brunton – полнач за батерии кој работи на реактор и произведува струја од водород и кислород.

 Proto Jaket
– јакна која комбинира материјали отпорни на вода, што дишат, што рефлектираат светлина, а дизајнирана е во Милано.

 

 Vibram LED Ѓон
– ЛЕД сијалички кои по потреба може да се вклучат за да ви го осветлат патот додека трчате ноќе.

 

 The Thule Round Trip Elite
– за да си го носите точакот кај сакате, а монтирањето за да биде лесно вклучен е и држач.

 BOA
насекаде – системот за затегнување кој кај и да е ќе ги замени врвците ќе се рашири и во медицинските помагала.

 CamelBak
– термос, нов, фенси дизајн.

 Tensing Flight
– цвикери за бејс џампFlameStower
– Струја од оганTACTIKKA +RGB
челна ламба од кој друг ако не Petzl – свети во три различни бои.Фенер од Зипо (Rugged Lantern)
– метален кафез, гумирани агли, водоотпорна. Претставен како најиздржлив фенер што се очекува на пазарот

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија